Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalı

Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalı 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Toplantısı

Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalı 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı birim bazlı oryantasyon toplantısı 03.10.2024 saat 16.00’da Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi 307 no’lu derslikte bölüm başkanı, anabilim dalı başkanı, birim öğretim üyeleri ve öğrenci danışmanı eşliğinde birinci sınıf öğrencileri ile tamamlanmıştır. Araştırma Görevlisi Taylan AKARSU’nun gerçekleştirdiği ortyantasyon sunusu ile üniversite, fakülte, program, akademik kadro, müfredat, mevzuatlar konularında öğrenciler bilgilendirilmiş ardından yararlı bilgiler paylaşılarak soru-cevap bölümü ve anket ile toplantı noktalanmıştır. Ayrıcı anabilim dalı öğretim üyelerimiz kendilerini tanıtma, çalışma alanları ve verdikleri dersler hususunda öğrencilerimizi bilgilendirmiştir.