Özel Eğitim Bölümü

Akademik Personel

Özel Eğitim Bölüm Başkanı

Dr. Öğretim Üyesi Gamze Alak

Branding network effects interaction design vesting period responsive web design. Leverage incubator twitter gen-z burn rate MVP termsheet entrepreneur holy grail infographic marketing founders learning curve gamification.

İşitme Engelliler Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı

Dr. Öğretim Üyesi Muhammet Çifçi

Dr. Öğretim Üyesi Oğuzhan Hazır

Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Hazır, Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü'nde görev yapmaktadır. Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi'nde Zihin Engelliler Öğretmenliği programında tamamlamış, yüksek lisans ve doktora çalışmalarını Reading Üniversitesi'nde gerçekleştirmiştir. Doktora tezinde Türkiye’deki özel eğitim öğretmenliği bölümlerinin öğretmenlik uygulamalarını analiz etmiştir. 2011-2012 yıllarında Ankara'da İlgi Otizm Derneği'nde özel eğitim öğretmeni olarak çalışan Dr. Hazır, 2020-2022 yılları arasında Reading Üniversitesi'nde post-doktora çalışmalarını sürdürmüş ve öğretmen yetiştirme programlarının kapsayıcı eğitime hazırlık düzeylerini karşılaştırmıştır. 2022 yılında Kilis 7 Aralık Üniversitesi'nde öğretim görevlisi doktor olarak göreve başlamış ve 2023 yılında Dr. Öğretim Üyesi olmuştur. 2024 yılının Ocak ayında Atatürk Üniversitesi'nde 6 aylığına görevlendirilmiştir. Verdiği dersler arasında "Özel Eğitim ve Kaynaştırma", "Araştırma Yöntemleri", "Kapsayıcı Eğitim", "Bütünleştirme", "Öğrenme Güçlüğü" ve "Özel Eğitime Giriş" bulunmaktadır. Akademik İlgi Alanları: Kapsayıcı eğitim, özel eğitim politikaları, yasal gelişmeler, özel eğitimin tarihsel yaklaşımları, özel eğitimde nitel araştırmalar ve öğretmen yetiştirme programları.

1997

Expand the field of activity

Value proposition customer user experience valida MVP seed money. Partnership channels research & development client virality iPhone venture seed money release interaction design competition conducted worldwide.

Becoming a Smart City