Peyzaj Mimarlığı Bölümü

Oryantasyon’23

Peyzaj Mimarlığı Lisans Programı 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Programı Atatürk Üniversitesi Biyoçeşitlilik Araştırma ve Uygulama Merkezinde 11 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirildi. Program bu yarıyılda eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayan 1. Sınıf öğrencilerinin Peyzaj Mimarlığı Bölümü, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ve Atatürk Üniversitesi ile ilgili olarak Bölüm Başkanı Prof. Dr. Faris KARAHAN’ın açılış konuşması sonrasında dönem danışmanı Araş. Gör. Dr. Emral MUTLU’nun bilgilendirme sunumu ile sona erdi. Yeni dönemin Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yılında bölümümüze yerleşerek eğitim-öğretim faaliyetlerini yürütecek yeni öğrencilerimize, halihazırda üst sınıflardaki öğrencilerimize, öğretim üyelerimize, öğretim elemanlarına, idari personelimize ve paydaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz.