Amerikan Kültürü ve Edebiyatı

Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr. Ahmet Beşe 1. Uluslararası Eğitim Bilimleri Sempozyumu’na Katıldı

Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi ve Kasım Tınıstanov Issık Göl Üniversitesi ile ortak düzenlenen 1. Uluslararası Eğitim Bilimleri Sempozyumu Karabük Üniversitesi ve Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinin de paydaş katılımlarıyla gerçekleştirildi. 27 Mayıs Cuma günü online ve 28 Mayıs Cumartesi günü Karakol şehrinde Issık Göl Üniversitesinde off line olarak bildiriler sunuldu. Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili olarak görevlendirilen bölüm öğretim üyemiz Prof.Dr.Ahmet Beşe  sempozyumda açılış konuşması yaparak sempozyuma katkı sağlamıştır.