Arkeoloji

Proje Hazırlama ve Bilgilendirme Toplantısı

Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü tarafından organize edilen ve Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ayşe BAYRAKÇEKEN YURTCAN, Prof. Dr. Mustafa SÖZBİLİR ve Prof. Dr. Turgut GÖĞEBAKAN, Proje Yazma Ofisi Koordinatörlüğü’nden uzman akademisyenler ile Arkeoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Yalçın TAVUKÇU, Bölüm Öğretim Üyeleri, Öğretim Elemanları ve lisansüstü öğrencilerimizin katıldığı Proje Hazırlama ve Bilgilendirme Toplantısı; fakültemiz konferans salonunda saat 10.00-12.00 saatleri arasında gerçekleşti. Edebiyat Fakültesi konferans salonunda düzenlenen bu toplantıda proje yazma konusunda yararlı bilgiler verildi. Ayrıca; konuyla alakalı 14.00-16.00 saatleri arasında da fakültemiz toplantı salonunda Proje Yazma Ofisi Koordinatörlüğünden uzmanlar ile fakültemiz akademisyenleri biraraya geldi.