Uluslararası Dil Sınavları Koordinatörlüğü

*TOEFL IBT KURSU*

30 EKİM 2021 -05 OCAK 2022

KURSLARIMIZ YÜZ YÜZE YAPILACAKTIR

TOEFL-IBT  Sınavına Hazırlık programlarımız 7 hafta şeklinde düzenlenmektedir.

9 hafta süren programımız haftada 8 saat toplamda 56 saatlik bir eğitim programı sunmaktadır.  Hafta sonları Cumartesi (4) Pazar (4) ders şeklinde sunulmaktadır.

Katılımcıların, Atatürk Üniversitesi Uluslararsı Dil Sınavları Koordinatörlüğü  tarafından hazırlanan seviye tespit sınavına giriş yaparak,  A2+ veya B1 seviyesinde yeterlilik sonucu alması ön koşulu bulunmaktadır

TOEFL-İBT  Hazırlık Programı

TOEFL-İBT Hazırlık kurslarımızda sınavın her bölümü için ayrı çalışmalar yapılmaktadır. Deneyimli eğitmenlerimizin her bir bölüm için verdiği ipuçları sınava hazırlığıızda büyük fayda sağlamaktadır.

TOEFL-İBT Hazırlık Kurs süresi ve zamanları

Her bir kurs süresi 7 hafta sürmektedir ve 56 ders saatinden oluşmaktadır.Haftada 8 saat ders yapılmaktadır.

Cumartesi09:00 – 13:00
Pazar04:00 – 18: 00

Kurs Ücreti: 1,500 TL

KAYIT İÇİN :

Atatürk Üniversitesi Uluslararası Dil Sınavları Koordinatörlüğü Kayıt Ofisi Araştırma Merkezleri Binası. (Edebiyat Fakültesi Eski Bina- Bankamatikler Karşıs) Kampüs

SEVİYE BELİRLEME SINAVI: TIKLAYINIZ

Detaylı Bilgi: ataile@atauni.edu.tr