*SPEAKING CLUB 25 ARALIK 2021*

SPEAKING CLUB 28 december

“Speaking Club” etkinliklerine katılmak isteyen öğrenciler her hafta ATAILE yönetimi tarafından  “Everyday English” başlığı altında belirlenen konular doğrultusunda sesli ve görsel materyal destekleri ile gerçekleştirilecektir.

Katılımcıların maksimum verim alabilmeleri için gruplar 15 öğrenci ile sınırlı tutulacak ve online yapılan seviye belirleme sınavları ile gruplara dağıtılacaktır.

Katılmak isteyen öğrencilerin bir defa seviye belirleme sınavına girdikten sonra her hafta Perşembe Günleri saat 17:00’a kadar ön kayıtlarını ve kesin kayıt için ofise uğramaları gerekmektedir.

“KESİN KAYIT YAPTIRDIKTAN SONRA MAZERETSİZ OLARAK PROGRAMA KATILMAYANLAR  SONRAKİ İKİ HAFTA PROGRAMLARA KATILAMAYACAKLARDIR.”

ADRES:
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI DİL SINAVLARI KOORDİNATÖRLÜĞÜ
ATAILE
ARAŞTIRMA MERKEZLERİ BİNASI ZEMİN KAT
(MERKEZİ YEMEKHANE KARŞISI ESKİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ BİNASI)

calender
06 Kasım / 16 Ocak 2022