Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları

Kazakistan’dan Gelen Doç. Dr. Bibigül Kayırjanova Bölüm Öğrencilerimize Seminer Verdi

Bölümümüze Orhun Değişim Programı kapsamında Kazakistan Atırav Üniversitesinden gelen Doç. Dr. Bibigül Kayırjanova, 23 Kasım 2022 Çarşamba günü saat 13.00’te bölüm hocaları ve öğrencilerine seminer verdi.

Seminerde, misafir öğretim üyesi Kazakistan’ın Atırav şehri ve Atırav Üniversitesi hakkında bilgiler verdi, öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. Bölümümüz öğrencileri ve öğretim üyeleri adı geçen üniversiteye davet edildi. Konuşmanın sonunda misafir öğretim üyesine Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Süleyman Efendioğlu tarafından katılım belgesi, Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Hüseyin BAYDEMİR tarafından ise teşekkür belgesi takdim edilerek program sonlandırıldı.