Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları

Özbekistan’dan Gelen Öğr. Gör. Ikromjon Habibjonov Bölüm Öğrencilerimize Seminer Verdi

Özbekistan Devlet Sanat ve Medeniyet Enstitüsü Fergana Bölgesi Kampüsü öğretim elemanı Öğr. Gör. Ikromjon HABIBJONOV, ikili anlaşmalar kapsamında Üniversitemize gelmiş ve 19-26 Aralık 2022 tarihleri arasında Üniversitemizdeki eğitim-öğretim faaliyetlerini yerinde gözlemlemiştir. Bu süre zarfında Bölümümüz öğrencilerine Özbek dili alanında ders ve seminer vermiştir. Ziyareti ve Bölümümüze sağladığı katkılar nedeniyle Dekanlığımız adına Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Süleyman Efendioğlu ve Bölümümüz adına Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Hüseyin Baydemir tarafından kendisine katılım ve teşekkür belgeleri takdim edilmiştir.