Coğrafya

SCI/SSCI İndeksinde Yayın Sayıları 1 ile 5 Arasında Olan Sosyal Bilimler Alanındaki Akademisyenlerle Buluşma

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, hem elde edilen başarıları kutlamak hem de istişare kültürüne katkı sunmak amacıyla düzenlediği ve geleneksel hale gelen buluşmalarına bir yenisini daha ekledi.

Yönetimiyle birlikte Konukevi 1’de; SCIE, SSCI ve A&HCI alanlarında yıllık yayın sayıları 1’den 5’e kadar olan öğretim üyeleriyle bir araya gelen Rektör Çomaklı; üniversitenin marka değerine, bilinirliğine ve uluslararasılaşma misyonuna yönelik göstermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkür ederek yapmış oldukları çalışmaların Atatürk Üniversitesi için oldukça önemli olduğuna vurgu yaptı. Bu kapsamda gerçekleştirilen programa Coğrafya bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Salih Birinci, Dr. Öğr. Üyesi Çağlar Kıvanç Kaymaz ve Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Kızılkan katılmıştır.