Eczacılık Fakültesi

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları Açıklanmıştır.

AĞIRLIKLI NOT  ORTALAMASI (AGNO) İLE GEÇİŞ HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLER (YURT İÇİ)

1 ) 7-8 Eylül 2021 tarihleri arasında yatay geçiş kesin kayıt dilekçesinin; çıktı alınarak doldurulması, ıslak imza ile imzalanması ve pdf formatında ecza@atauni.edu.tr. adresine e-posta ile gönderilmesi veya fakültemiz öğrenci işlerine elden teslim edilmesi gerekmektedir.

2 ) Öğrencinin kayıtlı olduğu üniversiteden alacağı yatay geçişine engel olmadığına dair belgenin pdf formatında ecza@atauni.edu.tr. adresine e-posta ile gönderilmesi veya fakültemiz öğrenci işlerine elden teslim edilmesi gerekmektedir.

AĞIRLIKLI  NOT ORTALAMASI (AGNO) İLE GEÇİŞ HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLER (YURT DIŞI)

1) 7-8 Eylül 2021 tarihleri arasında yatay geçiş kesin kayıt dilekçesinin; çıktı alınarak doldurulması, ıslak imza ile imzalanması ve pdf formatında ecza@atauni.edu.tr. adresine e-posta ile gönderilmesi veya fakültemiz öğrenci işlerine elden teslim edilmesi gerekmektedir.

2) Yedek kayıt hakkı kazanan adaylar, asıl kayıtların tamamlanmasından sonra 09.09.2021 tarihinde ilan edilecektir.