Edebiyat Fakültesi

Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Akademik Dürüstlük ve Etik Konferansı Gerçekleştirildi.

Bilgi ve Belge Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dündar ALİKILIÇ yürütücülüğünde gerçekleştirilen “Sosyal ve Beşerî Bilimlerde Araştırma, Akademik Yazım ve Etik” konulu Toplumsal Duyarlılık Projesi kapsamında, Yakın Doğu  Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Engin BAYSEN’nin moderatörlüğünü yaptığı “Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Akademik Dürüstlük ve Etik” konulu ikinci konferans 24 Mayıs 2022 tarihinde saat 14.00’da Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Nermin ÇAKMAK tarafından çevrim içi olarak gerçekleştirilmiştir. Konferans yüksek lisans ve doktora öğrencilerinden yoğun ilgi görmüştür.