Edebiyat Fakültesi

Edebiyat Fakültesi Tanıtım Günleri

Edebiyat Fakültesi olarak 25 Temmuz-5 Ağustos 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilmekte olan Atatürk Üniversitesi Açık Kapı, Tanıtım ve Tercih Günleri’nde  yerimizi aldık. İlk gün Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Deniz Aras, Arş. Gör. Esma Sönmez Öz ve öğrenci Tuğçe Nur Özkan, Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümünden ise Dr. Öğr. Üyesi Nermin Çakmak, Arş. Gör. Dr. Burcu Aydemir Şenay ve öğrenci Hafsa Nur Yıldız, Fars Dili ve Edebiyatı Bölümünden Prof. Dr. Nimet Yıldırım,  Doç. Dr. Asuman Gökhan, Arş. Gör. Şeyda Arısoy, Tarih Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Serkan Erdal ve öğrencileri, Felsefe Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Filiz Bayoğlu Kına, Arş. Gör. Nurdagül Besler, Sanat Tarihi Bölümünden Prof. Dr. Hüseyin Yurttaş, Arş. Gör. Muhammed Emin Doğan, Arş. Gör. Nihat Sefa Komesli bölüm tanıtımları için hazır bulundu.