Endüstri Mühendisliği

Ders Dönemi İçerisinde Staj Yapma İsteği Hakkında

Öğrenci stajını, (Eğer haftalık 9 saatten fazla ders alıyor ise) dönem içerisinde derslere devam ederken ve yaz okulunda ders aldığı süre içerisinde yapamaz. Ancak öğrenciler dönem içerisinde veya yaz okulu süresince haftalık 9 saatten daha az ders alıyor ve derslere devam zorunluluğu var ise eğitim gördüğü şehirde, devam zorunluluğu yoksa başka şehirlerde staj yapabilir. Bunun yanı sıra öğrenciler mezuniyet durumuna gelmiş ise ve dönem içerisinde ders almıyorsa stajını dönem içerisinde yapabilirler.

Yukarıdaki ilgili şartları sağlayıp staj yapabilecek durumda olan öğrencilerimizin dönem içerisinde staj yapmaları için staj başvurusundan önce Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanlığı’na aldıkları dersin kodunu, kredisini ve haftalık ders saatini belirterek konuya ilişkin dilekçe yazıp danışman onayınızla birlikte bölüm sekreterliğine teslim etmeleri gerekmektedir. Dilekçenin cevabının “UYGUN” olarak cevaplanması halinde staj başvurusu yapılabilir.