Gıda Analiz Laboratuvarları Koordinatörlüğü

Misyon, Vizyon ve Temel Değerler

Atatürk Üniversitesi Özel Gıda Kontrol Laboratuvarı, plan ve hedefleri gereğince, mevcut mevzuatlara ve kalite gerekliliklerine uygun olarak tarafsız, hızlı, etkin, devamlı, doğru, istikrarlı, güvenilir ve bağımsız bir politika izlemeyi, toplum sağlığının ve gıda güvenliğinin korunmasına ve ayrıca AR-GE faaliyetlerine yönelik mikrobiyolojik, fiziksel ve kimyasal analizlerin doğru ve güvenilir olarak sunulmasını amaç edinmiştir.

Atatürk Üniversitesi Özel Gıda Kontrol Laboratuvarı Yönetimi, müşterilerine ve bağlı olduğu idareye Ulusal ve Uluslararası Standartların gereklerini karşılayacak düzey ve kalitede hizmet vermeyi taahhüt eder.

Laboratuvarımız, hizmet kapsamındaki analizler için bilimsel temellere dayalı, önyargısız, hatasız, profesyonel ve standartlara uygun bir çalışma metodu uygulamaktadır.

Laboratuvar çalışanlarının belirlenen çalışma prensiplerine uygun çalışabilmeleri için tüm çalışanlarımızın katılımına ve takım çalışmasına önem veriyor, profesyonel ve kişisel yeteneklerinin gelişmesi için onlara her türlü desteğin verileceğini de taahhüt ediyoruz.