Gıda Mühendisliği Bölümü

“GIDA MÜHENDİSLİĞİ’NE HOŞ GELDİN” ORYANTASYON PROGRAMI

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri oryantasyon haftasında Bölüm Başkanlığı tarafından bilgilendirildi.

Oryantasyon programı Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Mustafa ŞENGÜL, 1. Sınıf Akademik Danışmanı Prof. Dr. Bülent ÇETİN ve Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet YÜKSEL ve Öğretim Elemanlarının katılımıyla Gıda Mühendisliği Seminer Salonu’nda öğrencilerle tanışma, bölüm tanıtımı, üniversite ve fakülte imkanları hakkında bilgilendirme şeklinde gerçekleştirildi. Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa ŞENGÜL’ün oryantasyon sunumunun ardından öğrencilerin soruları, talepleri alınmış ve dönüşler yapılmıştır. Öğretim Üyelerimizden 1. Sınıf Öğrenci Akademik Danışmanı Prof. Dr. Bülent ÇETİN’in öğrencilerle karşılıklı soru-cevap-önerileriyle oryantasyon programı başarıyla bitirilmiştir.