Atatürk Üniversitesi
Araştırma Üniversitesi
Atatürk Üniversitesi
Araştırma Üniversitesi
Anabilim dalımız, gıda teknolojisi alanında bilgi ve beceri kazandırmayı amaçlar. Öğrencilere gıda üretiminde kullanılan hammaddelerin özellikleri, işleme teknikleri ve güvenliği hakkında kapsamlı bir eğitim verir.
Gıda sektörünün gerektirdiği nitelikli eleman ihtiyacını karşılamak için çalışır. Öğretim üyelerimizin experiencia ve uzmanlığıyla desteklenen programımız, öğrencilerin gıda teknolojisi alanındaki teorik ve pratik bilgilerini derinleştirerek sektöre hazırlar.
Gıda teknolojisindeki son gelişmeleri takip ederek sürekli güncellenen müfredatımız, öğrencilere güncel ve ilgili bir eğitim sağlar. Anabilim dalımız, mezunlarının gıda endüstrisinde başarılı bir şekilde çalışabilmesi için gerekli bilgi, beceri ve tutumu kazandırır.