Grafik Tasarım Uygulama ve Araştırma Koordinatörlüğü

TRT FM Radyosu Fakültemizde Canlı Yayın Gerçekleştirdi

TRT’nin kuruluşunun 60. Yılı münasebetiyle TRT FM Radyosu, spiker Ayfer DURAK’ın sunduğu ‘Son Durak’ programıyla ilk etkinliğini canlı performans olarak; TRT’nin daire başkanları, müdürleri, Erzurum Şehir Tiyatrosu oyuncularının ve diğer ilgililerin de katılımı ile Fakültemiz Stüdyosunda gerçekleştirdi.

Dinleyici ve öğrencilerin yoğun ilgisi, soru-cevap gibi aktif katılımı ve renkli görüntülere sahne olan program TRT farkıyla öğrencilerimizin eğitimine de çok önemli katkılar sağladı.

Güzel, eğlendirici ve bilgilendirici olan bu programın Fakültemiz stüdyosunda gerçekleştirilmesinde emeği geçen, başta TRT Genel Müdürü Prof. Dr. Sayın Mehmet Zahid SOBACI olmak üzere diğer daire amirlerine, spiker Ayfer DURAK’a, tüm teknik personele, Fakülte Dekanımız Sayın Prof.Dr. Adem YILMAZ’a ve fakültemizin idari ve teknik personeli ile tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.