Hınıs Meslek Yüksekokulu

2021 – 2022 Eğitim – Öğretim Yılı Mezuniyet Tek Ders Sınavı ve Mezuniyet AGNO Baraj Sınavı Tarihleri

2021 – 2022 Eğiti Öğretim Yılı Mezuniyet Tek Ders Sınavı 21/06/2022 tarihinde, Mezuniyet AGNO Baraj Sınavı 22/06/2022 tarihinde yapılacaktır.

Tek ders sınavından mezuniyet şartlarını yerine getirmiş ancak 1 dersi FF olan öğrencilerimiz faydalanabilir. Sınavdan faydalanmak için aşağıda paylaşılan dilekçe ile başvuru yapılması gerekmektedir:

Mezuniyet Tek Ders Sinavi Basvuru Dilekcesi

Mezuniyet AGNO baraj sınavı; İzlediği programın normal süresi sonunda mezuniyet durumuna gelmiş, ancak AGNO’su 2,00’dan düşük olduğu için mezun olamayan öğrencilere AGNO’larını 2,00 veya üzerine çıkarmaları için diledikleri derslerden sınırsız sınav hakkı tanınarak yapılan sınavdır. Sınavdan faydalanmak için aşağıda paylaşılan dilekçe ile başvuru yapılması gerekmektedir:

Mezuniyet AGNO Baraj Sinav Hakki Talep Dilekcesi