Adiyaman Universitesine Kayitli Ogrencilerin Dikkatine

Degerli Ogrenciler, yaşanan deprem felaketi sonrası Atatürk Üniversitesi ile Adıyaman Üniversitesi eşleştirilmiştir. Adıyaman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde yer alan İktisat, İşletme, İşletme (Besni), Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi programları Ataturk Universitesi Iktisadi ve Idari Bilimler Fakultesinde yer alan İşletme, İktisat, ve Kamu Yönetimi Bölümleri ile eşleştirilmiştir. Adıyaman Üniversitesi öğrencilerinin Üniversitemizden aldığı dersler, öğrencilerin kendi üniversitelerinde (Adıyaman Üniversitesi) kayıtlı oldukları programda yer alan derslere eş değer kabul edilecek ve bu dersler kredi yüklerinden eksiksiz olarak düşülecektir. Lisans öğrencileri danışman onayına gerek olmadan sistem üzerinden derslerini alabileceklerdir. Lisansüstü programlara kayıtlı öğrencilerden; Ders aşamasında olan öğrencilerin eğitimleri Üniversitemizde (Atatürk Üniversitesi), Tez aşamasında bulunan öğrencilerin eğitimleri ise Üniversitelerinde (Adıyaman Üniversitesi) mevcut danışmanları ile yürütülecektir. Lisansüstü programlarda Üniversitemizden (Atatürk Üniversitesi) ders alacak öğrencilerin ders onay işlemleri kendilerine Üniversitemiz (Atatürk Üniversitesi) tarafından atanacak olan danışmanlar tarafından yapılacaktır. Detaylı bilgilendirmeyi aşağıdaki adresten edinebilirsiniz.