2022-2023 Bahar Yarıyılı Eğitim Öğretimin Yürütülmesine Yönelik Duyuru:

Sevgili Öğrencilerimiz,
Fakültemizde okutulan Ortak Zorunlu Dersler (Türk Dili II ve Atatürk İlke ve İnkılap Tarihi II), Üniversite Seçmeli Dersler (ÜSD) ve Fakülte Seçmeli Derslerin uzaktan eğitim yolu ile işlenmesine devam edilecektir. Müfredatlarda yer alan diğer derslerin işlenmesinde ise Hibrit yöntem kullanılacaktır. Hibrit yöntemde isteyen öğrenciler online olarak derslerini almaya devam edebilecekken, isteyen öğrenciler devam şartı olmadan yüz yüze eğitimlerine devam edebileceklerdir. Yüz yüze eğitime devam edecek öğrenciler OBS sisteminde belirtilen ders programlarında yer alan mekanlarda derslerine girebilecektir.

Ara sınavlar 10-16 Nisan 2023 tarihleri arasında online olarak yapılacaktır. Yıl sonu sınavlarına yönelik açıklama ilerleyen zamanlarda yapılacaktır. DBS’de yürütülecek online sınavlar ve sınav anında problem yaşanması halinde takip edilmesi gereken adımlara yönelik bilgilendirmelere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. https://egitimedevam.atauni.edu.tr/sistem-tanitim/