İlahiyat Fakültesi

2022-2023 Yaz Okulunda Başka Üniversitelerden Ders Almak İsteyen İLİTAM Programı Öğrencilerinin Dikkatine

Atatürk Üniversitesi İlahiyat Lisans Tamamlama (İLİTAM) programı öğrencilerinin 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında başka Üniversitelerde Uzaktan Eğitim (İLİTAM) bünyesinde yaz okulunda açılacak olan dersleri 13 Kredi/20 AKTS şeklinde almalarına imkân tanınmıştır. Ancak alınacak ders ile İLİTAM programındaki dersin;

1. Ders İçeriğinin
  2. Kredi/AKTS’nin

Birbiri ile uyumlu olması gerekmektedir. Yaz okulu sonunda alınan derslerin içerik ve Kredi/AKTS’lerinin birbiri ile uyumlu olup olmadıkları ilgili kurul ve komisyon tarafından incelenecek, alınan dersin sayılıp sayılmayacağına kurul ve komisyon karar verecektir. Yaz okulunda alınacak dersin İlahiyat Lisans Tamamlama (İLİTAM) programındaki dersin yerine sayılması içerik ve Kredi/AKTS uygunluğuna bağlıdır. Bu konudaki sorumluluk tamamen öğrenciye ait olup, Fakültemiz herhangi bir sorumluluk kabul etmeyecektir.

Başvuru işlemleri için: ÖBS – Öğrenim Talepleri – Başvuru ve Talep Dilekçeleri – Dilekçe Türü (Yaz Okulu)