Radyo Üniversite

“2022 Engelsiz Üniversite Ödülleri”nde Fakültemiz İki Ödül Birden Aldı

YÖK tarafından düzenlenen “2022 Engelsiz Üniversite Ödülleri” sahiplerini buldu.

Fakültemizin engelli öğrenciler için mekânda ve eğitimde erişilebilirlik ve engelli yaşama sunduğu hizmetler çerçevesinde yapmış olduğu çalışmalar, YÖK tarafından Mekânda Erişilebilirlik Bayrağı (Turuncu Bayrak), Eğitimde Erişilebilirlik Bayrağı (Yeşil Bayrak) ve Program Nişanı ile ödüllendirildi.

Atatürk Üniversitesi “Hayatın Hizmetinde, Hep İleriye” Sloganıyla Engelli  Yaşamına Katkı Sunmayı Sürdürüyor

Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı öncülüğünde, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Sözbilir ve Engelsiz Üniversite Birimi Koordinatörü Prof. Dr. Fatma Güdücü Tüfekci yürütücülüğünde gerçekleşen komisyon çalışmaları ile yapılan bayrak başvurusu sonucunda: Diş Hekimliği, Güzel Sanatlar, İletişim, Uygulamalı Bilimler ve Ziraat Fakülteleri ile Horasan Meslek Yüksekokulu, Oltu Meslek Yüksekokulu ve Yabancı Diller Yüksekokulu; Mekânda Erişebilirlik Ödülü (Turuncu Bayrak), İletişim Fakültesi Eğitimde Erişebilirlik Ödülü (Yeşil Bayrak), İlahiyat Fakültesi İlahiyat Lisans Tamamlama Programı (İLİTAM) ise görme, işitme ve bedensel engelli kategorilerinde Program Nişanı almaya hak kazandı.