Radyo Üniversite

İdari Personel ile İşçi personele İç Kontrol Standartları genel tanıtımı ve dosya içeriği hakkında bilgilendirme/eğitim toplantısı yapıldı

Fakülte Sekreteri Şahin GÖKÇENOĞLU’nun hazırlayıp sunduğu İdari Personel ile İşçi personele İç Kontrol Standartları Genel Tanıtımı ve İç Kontrol Standartları Dosya İçeriği hakkında bilgilendirme / eğitim sunumu 16 Mayıs 2022 tarihinde yapıldı.

Toplantı Başkanı aynı zamanda dekan vekili Sayın Doç. Dr. Abdulkadir ATİK ile Fakültemiz idari personelleri ve sürekli işçi kadrosunda görev yapan personelin katılımı ile 14:00-14:45, 15:00-15:45 saatlerinde iki seans olarak gerçekleşen bilgilendirme / eğitim toplantısında aşağıda belirtilen konular hakkında bilgilendirme eğitimi yapıldı.

Katılımcıların söz konusu toplantı gündemini toplantı olarak değil Eğitim olarak yapılması talepleri üzerine toplantı Eğitim olarak yapıldı. Eğitim sonrasında katılımcılara herhangi bir belge verilmedi.

Eğitim Konuları:

• Saat 14:00-14:45
  • İç Kontrol Standartları’nın genel tanıtımı ve amaçları
  • İç Kontrol Standartları’nın faydaları
  • İç Kontrol Standartları’nın tüm personel tarafından kabullenmesi ve katılması (aidiyet ruhu)
  • Örgüt Kültürü ve ekip çalışmasının önemi
  • Saat 15:00-15:45
  • Görev tanımları
  • Etik Değerler, çalışan taahhüdü
  • Prosedürler
  • Çalışma talimatları
  • Dokümanlar
  • İç Kontrol Standartları’nın iş ve işlemlere uygulanması
  • Dilek ve temenniler
  • Eğitimlerin belirli plan çerçevesinde sürekli hale getirilmesi.
  • Eğitim sonrasında katılım sertifikası vb. belge verilmedi