İnşaat Mühendisliği

2018 Öncesi Müfredata Tabi Öğrenciler İçin Staj

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında,

Dönem içi staj yapacak öğrenciler; staj taahhüt dilekçesini, danışman onaylı ders alma listesi(Danışmandan talep edilecektir) ve dönem içi staj dilekçesiyle birlikte (tek bir .pdf dosyası olarak);

Yaz döneminde staj yapacak öğrenciler yaz okulunda en fazla 1 ders alabilirler. Staj başvurusu yaparken sadece staj taahhüt dilekçesini aşağıda belirtilen staj komisyon üyesine mail atmaları gerekmektedir.

• Örgün Öğretim (Ö.Ö.) tek numaralı öğrenciler Fatih ARTUK ( fatih.artuk@atauni.edu.tr)
  • Örgün Öğretim (Ö.Ö.) çift numaralı öğrenciler Elif AĞIRMAN AKTÜRK ( elifagirman@atauni.edu.tr )
  • İkinci Öğretim (İ.Ö.) tek numaralı öğrenciler Burak ÇELİK ( burak.celik@atauni.edu.tr )
  • İkinci Öğretim (İ.Ö.) çift numaralı öğrenciler Elif Nazlı KÜÇÜK ( elifnazli@atauni.edu.tr )

Bu mail adresleri dışında gönderilen belgeler değerlendirilmeyecektir.

Yukarıda belirtilen belgeler mail atıldıktan sonra ilgili komisyon / kurul tarafından değerlendirilecektir. Değerlendirme sonucunda öğrenci OBS tarafından mesaj ile bilgilendirilecektir. Bilgilendirme sonrasında Öğrenci OBS üzerinden staj müracaatını gerçekleştirecektir.

Staj başvurusu, defteri yazımı vb. konuların detayları için aşağıdaki belgeler incelenmelidir.

BİLGİLENDİRME:

Staj başvurusu OBS üzerinden yapılırken aşağıdaki hususlara dikkat edilmelidir.

1. Staj başlangıç tarihi, Başvuru yapılacağı günden 20 gün sonrası staj başlangıç tarihi olacak şekilde belirlenmelidir.
  2. Staj bitiş tarihi, Özel Sektörde staj yapılacaksa Pazar günleri, Kamu Kurumunda staj yapılacaksa Cumartesi-Pazar günleri ve Resmi tatiller sayılmadan belirlenmelidir.
  3. Gerekli bilgiler doldurulduktan sonra BAŞVURUYU TAMAMLA butonuna basılmalıdır.