Teknofest Birincisi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğrencilerimizin TRT Haber Röportajı

Geçtiğimiz günlerde Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğrencilerimizin Teknofest tarafından düzenlenen lisans bitirme proje yarışmasında elde ettikleri başarıyı paylaşmıştık. Eğitim ana alanında Dr. Öğr. Üyesi Deniz DAL danışmanlığında RFID Temelli, Etkileşimli ve Eğitici Bir Oyun Ekosistemi projesiyle Ebru ASLAN ve Şeymanur BAŞGÖZE Türkiye birincisi ve Sosyal Yenilikçilik ve Girişimcilik ana alanında Yapay Zekâ Destekli Sanal Okçuluk Eğitmeni projesiyle de İbrahim Hakkı RİZELİOĞLU ve Mine Nur KASIMOĞULLARI Türkiye üçüncüsü olmuşlardı. TRT Haber kanalı ise başarılı öğrencilerimiz ile bir röportaj gerçekleştirmiştir. Röportaj videosuna yer verdiğimiz bu haberimizle birlikte öğrencilerimize bir kez daha başarılar diliyoruz.