Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

Lisansüstü Ders Listesi

Ders Listesi

Öğrencilerin otel, lokanta ve ikram hizmetleri bölümünde aldıkları dersler, sektörün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır.

  • Turizm ve Otel İşletmeciliği Temel İlkeleri
  • Lokanta ve İkram Hizmetleri Yönetimi
  • Otel Muhasebesi ve Mali Yönetim
  • Gıda Güvenliği ve Hijyen
  • Turizm Pazarlaması ve Reklamcılığı
  • İnsan Kaynakları Yönetimi
  • Müşteri İlişkileri Yönetimi
  • Otel ve Lokanta İşletmelerinde Kalite Yönetim Sistemleri
  • Sosyoloji ve Psikolojiye Giriş
  • Turizm Ekonomisi
  • İkram Hizmetleri ve Organizasyon

Bu dersler, öğrencilerin sektörde başarılı olabilecekleri gerekli bilgi ve becerileri kazanmalarını amaçlamaktadır.