Pasinler Meslek Yüksekokulu

Taziye ve Destek Mesajı

Atatürk Üniversitesi Senatosu, 6 Şubat 2023 Pazartesi günü meydana gelen ve Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Malatya, Gaziantep, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Kilis ve Şanlıurfa’da hasarın yanı sıra çevre illerde de etkisi olan depremlere taziye mesajı yayınladı. Üniversitemiz, Devletimizin güçlü varlığıyla birlikte deprem bölgesindeki arama kurtarma faaliyetlerinde ilgili kurumlarla tam bir iş birliği içindedir. Hem hekimlerimiz hem de kurtarma ekiplerimiz AFAD gönüllüsü olarak deprem bölgesine gönderilmiştir. Atatürk Üniversitesi Yardımlaşma ve Dayanışma Fonundan nakdî yardım yapılması kararı alınmıştır. Aynı zamanda akademik ve idari personelimiz ve öğrencilerimiz de Devletimizin ilgili birimlerine yönlendirilmiştir.

Yükseköğretim Kurulu’nun da belirttiği gibi, deprem bölgesindeki tüm öğrencilerimize gerekli destek sağlanacaktır. Üniversitemiz olarak acılarını paylaşmak, yaralarını sarmak için el ele vereceğiz. Dualarımız devletimizin ve vatandaşlarımızın yanındadır. Depremlerin ülkemizi derinden sarstığı ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yakınlarına sabır ve ülkemize başsağlığı dileriz.

Pasinler Meslek Yüksekokulu.