Rus Dili ve Edebiyatı

Dr.Öğr.Üyesi Rahman Özdemir, Dr.Öğr. Üyesi Hadi Bak, Yüksek Lisans Öğr. H.Beyza Karayol ve Dr.Öğr. Üyesi Muhammed Taşkesenligil Hocalarımız; Kafkas Üniversitesi Slav Dilleri ve Edebiyatları Bölümü Tarafından Düzenlenen Uluslararası Sempozyuma Katıldılar

Kafkas Üniversitesi Slav Dilleri ve Edebiyatları Bölümü tarafından 5-7 Ocak 2022 tarihleri arasında düzenlenen F.M. Dostoyevski’nin Doğumunun 200. Yıldönümü Anısına “F. M. Dostoyevski’nin Ulusal Kültürlerdeki Mirası” konulu Uluslararası Sempozyumda Dr. Öğr.Üyesi Rahman ÖZDEMİR hocamız, F. M. Dostoyevski’nin Karamazov Kardeşler Eserinde İvan Karakterinin Ötekileşme Aşamaları adlı bildiriyi; Dr. Öğr.Üyesi  Hadi BAK hocamızla yüksek lisans öğrencisi H.Beyza KARAYOL Dostoyevski’nin Stepançikovo Köyü ve Sakinleri Adli Eserinden Foma Fomiç Opiskin Karakterinin Analizi adlı bildiriyi; Dr. Öğr.Üyesi  Muhammed TAŞKESENLİGİL hocamız ise Dostoyevski İmgesinde Türk ve Müslüman Algısı adlı bildiriyi sunmuşlardır.

GÖRSELLERİ İNDİRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKLERE TIKLAYINIZ