Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Yatay Geçiş (AGNO-Merkezi Puan)

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Bahar yarıyılı Yatay Geçiş Bilgi Rehberine buradan ulaşılabilir.

-Yatay geçiş evraklarını elden yada posta/kargo yoluyla başvuru tarihleri içerisinde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu  (Üniversite Mah. Prof.Dr. Lütfü ÜLKÜMEN Sok. No:16 25240 Yakutiye/ERZURUM) adresine gönderilmesi gerekmektedir. (Postadan kaynaklı gecikmelerden birimimiz sorumlu değildir.)

-Öğrenciler Merkezi Puan ile programlar arası yatay geçiş başvurusu yapılabilir.

-Yüksekokulumuz da 2021-2022 bahar yarıyılında AGNO ile Programlar arası Kurum İçi Yatay Geçiş kontenjanı bulunmamaktadır.

-Yüksekokulumuz da 2021-2022 bahar yarıyılında AGNO ile Yurt Dışı yatay geçiş kontenjanımız bulunmamaktadır.

E-MAİL VE FAX İLE YAPILAN BAŞVURULAN İŞLEME ALINMAYACAKTIR.

AKADEMİK TAKVİM

SON DÖRT YILA AİT YERLEŞTİRME PUANLARI