Su Ürünleri Fakültesi

TEBRİK ZİYARETİ

2022 yılı 1. dönem 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamındaki bir sonraki dönemi beklemeden başvuru yapılabilmesine karar verilen projelerden onay alan Fakülte öğretim üyemiz Prof. Dr. Saltuk Buğrahan Ceyhun’a Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’nın tebriklerini iletmek üzere gerçekleştirilen ziyarete, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Bayrakçeken Yurtcan, Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Serkan Yıldırım ile Koordinatör Yardımcıları Doç. Dr. Bilal Nişancı ve Doç. Dr. Selda Örs Cırık katılırken, Su Ürünleri Fakültesi Dekan Vekilimiz Doç. Dr. Gökhan Arslan da ziyarete refakat etti.

Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı’nın vizyonu, üniversite mensuplarının da üstün gayretleri neticesinde Araştırma Üniversitesi olarak seçilen Atatürk Üniversitesinin bilim insanlarına daha çok destek vereceğini ifade eden Prof. Dr. Ayşe Bayrakçeken Yurtcan, proje kültürünün oluşması ve yaygınlaşması için atılan adımların karşılığının alındığını ve bundan sonraki süreçte de gerekli desteklerle birlikte yeni başarıların geleceğine inancının tam olduğunu söyledi.