Ders Programı

 

1.SINIF

Pazartesi

Salı

Çarşamba

Perşembe

Cuma

08-09

 

A.İ ve İ.Tarihi-II

Z-SÜM-1

Türk Dili-II

Z-SÜM-1

Balık Biyolojisi

Z-SÜM-1

 

09-10

 

A.İ ve İ.Tarihi-II

Z-SÜM-1

Türk Dili-II

Z-SÜM-1

Balık Biyolojisi

Z-SÜM-1

Su Kalitesi

Z-SÜM-1

10-11

Matematik-II

Z-SÜM-1

Mukavemet

D-4

Balık Biyolojisi

Z-SÜM-1

Mühendislik Mekaniği

D-3

Su Kalitesi

Z-SÜM-1

11-12

Matematik-II

Z-SÜM-1

Mukavemet

D-4

Balık Biyolojisi

Z-SÜM-1

Mühendislik Mekaniği

D-3

Su Kalitesi

Z-SÜM-1

Öğle ARASI

 

 

 

 

 

 

13-14

Genel Mikrobiyoloji

Z-SÜM-1

Genel Mikrobiyoloji

Z-SÜM-1

İngilizce

Z-SÜM-1

 

 

14-15

Genel Mikrobiyoloji

Z-SÜM-1

Genel Mikrobiyoloji

Z-SÜM-1

İngilizce

Z-SÜM-1

Teknik Çizim

Tarım Makineleri Lab.

 

 

15-16

 

 

 

Teknik Çizim

Tarım Makineleri Lab.

 

Balık Biyolojisi

Z-SÜM-1

16-17

 

 

 

Teknik Çizim

Tarım Makineleri Lab.

 

Balık Biyolojisi

Z-SÜM-1

 

 

 

 

 

 

2.SINIF

Pazartesi

Salı

Çarşamba

Perşembe

Cuma

08-09

 

 

Sportif Avcılık

Z-SÜM-2

Akvaryum Balıkları Yetiştiriciliği

Z-SÜM-2

 

 

09-10

 

 

Sportif Avcılık

Z-SÜM-2

Akvaryum Balıkları Yetiştiriciliği

Z-SÜM-2

Sürdürülebilir Gıda Üretimi ve Toplum

Z-SÜM-2

 

10-11

Ekoloji

Z-SÜM-2

Deniz Ekosistemi ve Yönetimi

Z-SÜM-2

Akvaryum Balıkları Yetiştiriciliği

Z-SÜM-2

Sürdürülebilir Gıda Üretimi ve Toplum

Z-SÜM-2

Akışkanlar Mekaniği

Z-SÜM-2

11-12

Ekoloji

Z-SÜM-2

Deniz Ekosistemi ve Yönetimi

Z-SÜM-2

Akvaryum Balıkları Yetiştiriciliği

Z-SÜM-2

Plankton Bilgisi

Z-SÜM-2

Akışkanlar Mekaniği

Z-SÜM-2

Öğle ARASI

 

 

 

 

 

 

13-14

Populasyon Dinamiği

Z-SÜM-2

 

Dalma Teknikleri

Z-SÜM-2

Mesleki İngilizce II

Z-SÜM-2

Plankton Bilgisi

Z-SÜM-2

14-15

Populasyon Dinamiği

Z-SÜM-2

Laboratuar Teknikleri

Z-SÜM-2

Dalma Teknikleri

Z-SÜM-2

Mesleki İngilizce II

Z-SÜM-2

Plankton Bilgisi

Z-SÜM-2

15-16

Oseonoloji

1-SÜM-1

Laboratuar Teknikleri

Z-SÜM-2

Sportif Avcılık

Z-SÜM-2

Populasyon Dinamiği

Z-SÜM-2

Su Ürünleri İşletmelerinde İş Sağlığı ve Güvenliği

Z-SÜM-2

16-17

Oseonoloji

1-SÜM-1

Laboratuar Teknikleri

Z-SÜM-2

 

Populasyon Dinamiği

Z-SÜM-2

Su Ürünleri İşletmelerinde İş Sağlığı ve Güvenliği

Z-SÜM-2

 

 

 

3.SINIF

Pazartesi

Salı

Çarşamba

Perşembe

Cuma

08-09

İstilacı Türler ve Ekosistem Etkileşimi

1-SÜM-2

Araştırma ve Deneme Metotları

1-SÜM-2

 

Araştırma ve Deneme Metotları

1-SÜM-2

 

09-10

Su Ürünlerinde Ambalajlama Teknikleri

1-SÜM-2

 

Araştırma ve Deneme Metotları

1-SÜM-2

Deniz İşletmeciliği

1-SÜM-2

Su Ürünlerinde Doküman Hazırlama

Araştırma ve Deneme Metotları

1-SÜM-2

Su Bitkileri

1-SÜM-2

10-11

Su Ürünleri İşleme Teknolojisi

1-SÜM-2

Deniz Balıkları Yetiştiriciliği

1-SÜM-2

 

Deniz İşletmeciliği

1-SÜM-2

Su Ürünlerinde Doküman Hazırlama

 

Su Bitkileri

1-SÜM-2

11-12

Su Ürünleri İşleme Teknolojisi

1-SÜM-2

 

Deniz Balıkları Yetiştiriciliği

1-SÜM-2

 

Deniz İşletmeciliği

1-SÜM-2

Su Ürünlerinde Doküman Hazırlama

 

Su Bitkileri

1-SÜM-2

Öğle ARASI

 

 

 

 

 

 

13-14

Balık Davranışları

1-SÜM-2

Kabuklu ve Yumuşakça Üretim Teknikleri

1-SÜM-2

Balık Yetiştiricilik Sistemleri

1-SÜM-2

Balık Yetiştiricilik Sistemleri

1-SÜM-2

 

14-15

Balık Davranışları

1-SÜM-2

Kabuklu ve Yumuşakça Üretim Teknikleri

1-SÜM-2

Balık Yetiştiricilik Sistemleri

1-SÜM-2

Balık Yetiştiricilik Sistemleri

1-SÜM-2

Balık Davranışları

1-SÜM-2

15-16

Su Ürünleri Ekonomisi ve Pazarlama

1-SÜM-2

Su Ürünleri İşleme Teknolojisi

1-SÜM-2

Balıkçılık Yönetimi1-SÜM-2

Su Ürünlerinde Ambalajlama Teknikleri

1-SÜM-2

İstilacı Türler ve Ekosistem Etkileşimi

1-SÜM-2

16-17

Su Ürünleri Ekonomisi ve Pazarlama

1-SÜM-2

Su Ürünleri İşleme Teknolojisi

1-SÜM-2

Balıkçılık Yönetimi

1-SÜM-2

Su Ürünlerinde Ambalajlama Teknikleri

1-SÜM-2

İstilacı Türler ve Ekosistem Etkileşimi

1-SÜM-2