Tıp Fakültesi

Tıp Fakültesi Mezuniyet Töreni Yapıldı

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Türkçe programı 51. Dönem ve İngilizce programı 6. Dönem mezuniyet töreni 22.06.2021 tarihinde Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Selahattin ÇELEBİ, Fakülte Dekanımız Sayın Prof. Dr. Fatih ALBAYRAK, Sağlık Uygulama ve Araştırma merkezi Başhekimi Sayın Prof. Dr. Fuat GÜNDOĞDU, öğretim üyelerimiz, veli ve konuklarımızın katılımıyla gerçekleştirildi.

Törende 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında mezun olan 227’si Türkçe Tıp Programı, 59’u İngilizce Tıp programı mezunu toplam 286 yeni mezun doktor diploma ve ödüllerini aldı.

Türkçe Tıp 51. Dönem  mezunlarından dereceye giren öğrenciler;

1. Dr. Mehmet Onur YURTGÜLÜ

2. Dr. Ebubekir Taha BUĞUR

3. Dr. Sinem ALDOĞAN

İngilizce Tıp 6.  Dönem mezunlarından dereceye giren öğrenciler;

1. Dr. Semanur IŞIK

2. Dr. Selma Nur ÇAĞLAR

3. Dr. Fatma Nur YILDIZ

Mezuniyet Töreni, yeni mezunlarımızın Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Nezih KÖK ile birlikte “Hekimlik Andını” okumalarıyla sona erdi.

Mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki yaşamlarında başarılarının devamını diliyoruz.

Tıp Fakültesi Dekanlığı