Tıp Fakültesi

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi 1.,2. ve 3. Sınıf 2021-2022 Eğitim Öğretim Dönemi Açılış Programı Gerçekleştirildi

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Türkçe ve İngilizce Tıp Programı Açılış ve Oryantasyon Toplantısı 27.09.2021 Pazartesi günü Fakültemiz Öğretim Üyeleri ve Öğrencilerinin katılımı ile COVİD-19 Pandemisi önlemleri alınarak öğrenci amfilerinde gerçekleştirildi.

Törende Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Fatih ALBAYRAK ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Erzurum Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Konca ALTINKAYNAK açılış konuşmalarını gerçekleştirdi. Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Fatih ALBAYRAK tarafından Fakültemiz hakkında ve Pandemi koşullarında yürütülecek Eğitim Süreci ile ilgili bilgilendirmede bulunuldu. Ayrıca yüz yüze eğitim nedeniyle fakültemize ilk kez gelen öğrencilerimiz ile birlikte Fakültemiz ve Sağlık Uygulama Araştırma Merkezimiz için hazırlanmış olan tanıtım videosu izlenildi.

2. ve 3. Sınıf Türkçe ve İngilizce Tıp Programı öğrencileri de amfilerinde ziyaret edilerek COVİD-19 Enfeksiyonundan korunma önlemleri ve bu dönemde sürdürülecek eğitim süreci hakkında bilgilendirildi.