Müdürlük ve Koordinatörlüklerle Değerlendirme Toplantıları Gerçekleştirildi.

Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesi kapsamında, Fakültemiz dekanı Prof. Dr. Fatih ALBAYRAK başkanlığında, Üniversitemiz bünyesinde bulunan ve Fakültemiz ile bağlantılı olarak faaliyet gösteren Koordinatörlük ve Müdürlüklerin yönetici ve temsilcileri ile bir araya gelinerek ilgili birimlerin faaliyetleri ve yapılabilecek işbirlikleri kapsamında değerlendirme toplantıları gerçekleştirilmiştir.

Bu kapsamda;  Akupunktur ve Tamamlayıcı Tıp Yöntemleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü (ATYAM),  Aşı Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü, Anesteziyoloji Klinik Araştırma ve Uygulama Ofisi Koordinatörlüğü ile Hareket Bozukluğu ve Nöromodülasyon Ofisi yönetici ve temsilcilerinin katılımlarıyla değerlendirmeler de bulunulmuştur. Birimlerle, fikir alışverişinde bulunulmuş, çalışmaları hakkında bilgi edinilmiş, çalışmaların takip edilmesi ve senkronizasyonun sağlanması bakımından karşılıklı görüş ve öneriler sunulmuştur.