Atatürk Üniversitesi 2021-2022 Eğitim Dönemi Fakülteler Arası Spor Müsabakaları

Tıp Fakültesi düzenlenen beş farklı alandaki müsabakaların tümünde dereceye girerek yine büyük bir başarıya imza attı. Kadınlar Basketbol Birinciliği, Kadınlar Voleybol Birinciliği, Erkekler Basketbol Birinciliği, Erkekler Futbol İkinciliği ve Erkekler Voleybol Üçüncülüğü alan Fakültemiz sporcularını ve teknik ekibini kutluyor, Başarılarının devamını diliyoruz.
FAKÜLTE
Tıp Fakültesi Dekanlığı 2021 –2022 Basketbol (Erkek)
Uzman Dr. Murat Furkan VURAL
1.

Cemilcan AKKETECİ (C), Remzican Deni BEŞDOK, Berk ŞAHİN, Furkan Melih BAKİ, Muhammed Kutluhan BİRİCİK, Burak CAN GÜL, Mert KARAKULAK, Onur AKKOÇ, Osman ALBAYRAK, Burak YAVUZ, Talha DIŞBUDAK, Türker KAYMAK, Batuhan KOBYA, Talha ARDAHANLIOĞLU, Mertkan SARIOĞLU.
FAKÜLTE
Tıp Fakültesi Dekanlığı 20212022 Basketbol (Kadın)
Hande ÖZKORUCUKLU
1.

Özge Melis ÇAĞANSOY. (C) Alara Nergiz SOSLU, Bakiye ALTINBAŞ, Gökçen DOĞAR, Gülbin AKGÜL, Meryem TÜRKOĞLU, Sueda Fatıma GÜNEŞ, Tuba GÖKGÖZ, Zehranur YILMAZ, Zeynep KARAOĞLAN, Aya GHARIB.
FAKÜLTE
Tıp Fakültesi Dekanlığı 20212022 Voleybol (Kadın)
Ahmet KALKAN
1.

Buse YILMAZ (C), Nazlı Işılay AKPINAR, Gökce TONYA, Nursena BEYOĞLU, Betül Sena ÇALIŞKANER, Seda ARSLAN, Özge SAN, Burcu AKDEMİR, Merve BALTU, Eslem MALKOÇ, Zeynep Selin DURU, Beyzanur DİLBER, Türkan OKUMUŞ, Nisa Sıla KÜÇÜK, Yağmur ATINÇ, Esranur ARSLAN
FAKÜLTE
Tıp Fakültesi Dekanlığı 20212022 Voleybol (Erkek)
Oğuzhan AÇABAY
3.

İbrahim ZEREN, Gasım BABAYEV, Yusuf İNCİK, Erol Kaan ÖCAL, Tuncay YANIK, Muhammet Ali AĞIRMAN,Egemen BOZDOĞAN, Mehmet KARA, Eren YİĞİT, Süleyman Arif AKTAŞ, Burak TİTİZ, Selçuk YÜCE.
Tıp Fakültesi Dekanlığı 2021 2022 Futbol
Prof. Dr. Ahmet HACIMÜFTÜOĞLU
2.

Fırat IŞIK (C), Enes DEMİRCİ, Mert ÇELTİK, Mehmet AKŞİT, Eren YİĞİT,  Abdulkadir KÖYLÜ,  Mehmet Berat DOĞAN,  Muhammed AKBABA,  Barış DOĞAN,  Ahmet Yusuf YILMAZ,  Ahmet Bekir YILDIZ, Cihan GÖNDER,  Remzi SÜMER,  Mehmet KARA, Yunus KILIÇ, Yusuf GENÇ,  Muhammed Mustafa ÇİNAR,  İbrahim EREN, Emirhan KIRAN, Murathan KONAKOĞLU,  M.Ammar CHIEKH ALSOUK,  Ahmet Hasan SARİ.