Tıp Fakültesi

İntern Eğitim Çalıştayı

İntörn eğitimimizin mevcut durumunu değerlendirmek, aksayan ve geliştirilmesi gereken noktaları belirlemek amacıyla 16. 06.2022 tarihinde “İntern Eğitim Çalıştayı” yapılmıştır.

Çalıştaya, Dekan Yardımcısı (Eğitim Komisyon Başkanı), Başhekim yardımcısı, Program Değerlendirme ve Müfredat Geliştirme Komisyon Başkanı, Ölçme ve Değerlendirme Komisyon Başkanı, İntern eğitimi dönem koordinatörleri, İntern Eğitimi veren Anabilim Dallarının eğitiminden sorumlu öğretim üyeleri ve İntern öğrencileri temsilen Türkçe ve İngilizce Tıp programından intern öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Yapılan çalıştayla, intern eğitimi verilen Anabilim Dalı başkanlıkları ve diğer paydaşlarla birlikte çözüm yollarının aranması amaçlanmıştır.

ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİNİN KATILIMIYLA EĞİTİM ÖĞRETİM KOMİSYON TOPLANTISI

Ayrıca, 2021-2022 Eğitim öğretim dönemini genel olarak değerlendirmek için Eğitim Komisyonumuz dönem temsilcisi öğrencilerin katılımıyla 06.06.2022 tarihinde bir toplantı düzenlemiştir. Dönem koordinatörlerinin eğitim öğretim dönemi içinde yapılan anketlerdeki geri bildirimlerden hazırladıkları değerlendirme raporları ve dönem temsilcisi öğrencilerin görüşleri doğrultusunda bir değerlendirme raporu hazırlanmış ve paydaşların görüşlerine sunulması amaçlanmıştır.

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS PROGRAMI ÇALIŞMALARI

Yine, Ders programlarının hazırlıkları kapsamında Öğrenci katılımlı “Müfredat değerlendirme Grup Çalışmaları” yapılmış ve Anabilim dalı başkanlıklarınca UÇEP-2020 çerçevesinde hazırlanan Türkçe ve İngilizce Tıp programına ait “2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Ders Programı” ve “Staj Rehberi” değerlendirilerek son hali verilmiştir.