Tıp Fakültesi Mezuniyet Töreni Yapıldı

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Türkçe programı 52. Dönem ve İngilizce programı 7. Dönem mezuniyet töreni 24.06.2022 tarihinde Üniversitemiz 15 Temmuz Milli İrade Salonunda, Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Mustafa SÖZBİLİR, Azerbaycan Kars Başkonsolosu Sayın Nuri Guliyev, Fakülte Dekan vekili Sayın Prof. Dr. M. Hamidullah UYANIK, Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimi Sayın Prof. Dr. Fuat GÜNDOĞDU, öğretim üyelerimiz, veli ve konukların katılımıyla gerçekleştirildi.

Törende 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında mezun olan 282’si Türkçe Tıp Programı, 87’si İngilizce Tıp programı mezunu toplam 369 yeni mezun doktor diploma ve ödüllerini aldı.

Türkçe Tıp 52. Dönem mezunlarından dereceye giren öğrenciler;

1. Dr. Gizem BADAN
  2. Dr. Melih Fatih IŞIK
  3. Dr. Ayşe KUM

İngilizce Tıp 7. Dönem mezunlarından dereceye giren öğrenciler;

1. Dr. Yiğit ARSLAN
  2. Dr. Emrah İlkay VARINCA
  3. Dr. Sertaç KARACA

Mezuniyet Töreni, yeni mezunlarımızın Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Nezih KÖK ile birlikte “Hekimlik Andını” okumalarıyla sona erdi.

Mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyor, meslek yaşamlarında başarılar diliyoruz.

Tıp Fakültesi Dekanlığı