Tıp Fakültesi

Tıp Fakültesi Performans İzleme ve Değerlendirme Toplantısı

Atatürk Üniversitesinin vizyonunu belirlemek üzere hayata geçirilen Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesi çerçevesinde, birim yöneticileri ve akademisyenlerin katılımıyla İzleme ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’nın başkanlığında başlatılan İzleme ve Değerlendirme Toplantısında fakülte dekanımız Prof. Dr. Fatih ALBAYRAK, fakültemizde yapılan çalışmalar hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Rektör Yardımcıları, fakülte yönetimleri ile Tıp fakültesi Bölüm ve Anabilim dalı başkanlarının katılımıyla gerçektirilen toplantıda, Programla ilgili genel bir değerlendirme yapan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, geçen yıl yine tüm birim yöneticilerinin katılımıyla 16 gün süren Birim Yöneticileriyle Kültürel Dönüşüm Çalışmaları programı gerçekleştirdiklerini ve olumlu sonuçlar aldıklarını belirterek, şimdi de YÖK tarafından belirlenen göstergeler ışığında yapılması gereken çalışmalar ve ulaşılması gereken hedeflerin ne aşamada olduğuna dair toplantılar gerçekleştirdiklerini ve performansımızı daha yukarı taşımak için tüm mensuplarımıza önemli görevler düştüğünü ifade etti.

Fakülte dekanımız Prof. Dr. Fatih ALBAYRAK ise Yeni Nesil Üniversite vizyonu çerçevesinde Fakültemizde Eğitim, Araştırma, Topluma katkı ana başlıklarında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında genel bilgilendirmede bulunarak, Üniversitemizin misyon alanlarının harmanlanmasından oluşan 7 katmanda gerçekleştirilecek faaliyetlerin önemine vurgu yaptı.  Prof. Dr. Fatih ALBAYRAK,  Fakültemizin 2022 yılı faaliyetleri hakkında bilgi vererek, YÖK tarafından belirlenen göstergeler konusundaki mevcut durumumuzu bir önceki yıl ile mukayeseli olarak sundu.

Toplantının son bölümünde ise rektör yardımcıları, dekan yardımcıları ve Anabilim dalı başkanlarından görüş ve öneriler alındı.

21 Kasım 2022