Türk Dili ve Edebiyatı

Türk Halk Bilimi Kulübü “Sosyal Medya ve Âşıklık Geleneği” başlıklı bir program düzenledi

Türk Halk Bilimi Kulübü 19 Aralık Çarşamba günü Edebiyat Fakültesi konferans salonunda “Sosyal Medya ve Âşıklık Geleneği” başlıklı bir program düzenledi. Söz konusu program Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde yürütülen Bitirme Projesi dersi öğrencileri tarafından bir Toplumsal Duyarlılık Projesi hâline getirilmişti.

Sayın dekan Prof. Dr. Dilaver Düzgün’ün açılış konuşmasıyla başlayan program, öğrencilerin sunumlarının ardından Rahim Sağlam ve Mevlüt Merdoğlu adlı âşıkların türküleriyle devam etti.

Öğrencilerin sosyal medya ile ilgili âşıklara yönelttiği soruların ardından âşık atışmalarıyla program sona erdi.

Bölüm başkanı sayın Prof. Dr. Ahmet Özgür Güvenç, Türk Halk Bilimi Kulübü danışmanlarına ve programı gerçekleştiren öğrencilere teşekkür belgesi takdim etti.