Türk Dili ve Edebiyatı

Mehmet Tahir İkiler “Somut Olmayan Kültürel Değerlerin Eğitimde Kullanılması: Atatürk Üniversitesi Öğrencileri ile Geleneksel Meddahlık Üzerine Modern Yaklaşımlar Çerçevesinde Bir Çalışma” başlıklı bir gösteri programı gerçekleştirdi.

Mehmet Tahir İkiler, 22 Aralık Perşembe günü saat 14:00’te Güzel Sanatlar Fakültesi gösteri merkezinde “Somut Olmayan Kültürel Değerlerin Eğitimde Kullanılması: Atatürk Üniversitesi Öğrencileri ile Geleneksel Meddahlık Üzerine Modern Yaklaşımlar Çerçevesinde Bir Çalışma” başlıklı gösteri programı gerçekleştirdi. Söz konusu program Türk Dili ve Edebiyatı bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Nazire Erbay’ın öğrencisi Rumeysa Nur Topal ile birlikte TÜBİTAK 2209-A projesi kapsamında yapılmış bir çalışmaydı.

Programa sayın dekan Prof. Dr. Dilaver Düzgün başta olmak üzere Türk Dili ve Edebiyatı öğretim üyeleri öğrencilerle birlikte katılım sağladı. Yoğun ilgi gören programda Mehmet Tahir İkiler, modern bir meddah olarak gösterisini icra etti.