Uygulamalı Bilimler Fakültesi

CUMHURİYET BAYRAMI

Uygulamalı Bilimler Fakültesi akademik personelleri ve öğrencileri, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekibi, AFAD gönüllüleri ve DADAK Doğa Sporları Kulübü üyeleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Konaklı Kayak Merkezi’nin zirvesinde kutladı. Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü ile Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Bölümü öğretim üyesi ve öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Konaklı Kayak Merkezinden başlayan bir yürüyüş düzenlendi.

Kışın yüksek rakımı ve tesisleriyle yerli yabancı kayak tutkunlarını ağırlayan Konaklı Kayak Merkezi önünde bir araya gelip burada yürüyüşe geçen öğrencilere, Uygulamalı Bilimleri Fakültesi öğretim üyeleri, AFAD gönüllüleri ile DADAK Doğa Sporları Kulübü üyeleri eşlik etti. Kar yağışı altında zirveye ulaşan öğrenciler, burada saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı’nı okudu. Ellerinde Türk bayraklarıyla kar ve sisin olduğu bölgede yürüyüşe geçen ekip, zirvede Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. DADAK Doğa Sporları Kulübü Başkanı Mustafa Tekin, Cumhuriyet yürüyüşüne katılanlara teşekkür etti.