ATAVET II. ULUSLARARASI III. ULUSAL ÖĞRENCİ KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fakültemiz tarafından düzenlenen ATAVET II. ULUSLARARASI III. ULUSAL ÖĞRENCİ KONGRESİ  rektör yardımcısı sayın Prof. Dr. Selahattin ÇELEBİ ile Kongre başkanı ve dekan hocamız sayın Prof. Dr. Yavuz Selim SAĞLAM’ ın açılış konuşmaları ile başlamıştır.

Kongremiz toplam 13 farklı ülkeden katılan konuşmacıların oluşturduğu 48 bildiri ile gerçekleştirilmiştir.

48 bildirinin 27 adeti yurt dışından 21 adeti ise yurt içinden oluşmuştur.

Bildirilerin 41 adeti özet, 7 adeti ise tam metin bildiri olarak sunulmuştur.

Kongremizde alanında uzman 7 davetli konuşmacı hocamız sunumlarını öğrenci arkadaşlarımız ile paylaşmışlardır.

Davetli hocalarımız;

1. Mahmoud ELTHOLTH (UK)
  2. Julien REBOUD (UK)
  3. Dr. Nihad FEJZIC (BOSNIA)
  4. Dr. Erdoğan MEMİLİ (USA)
  5. Hadi TAGHIZADEH (IRAN)
  6. Hosny EL-ADAWY (GERMANY)
  7. Hayati ERÖZ (UK)

Davetli konuşmacı hocalarımıza katkılarından dolayı öğrenci arkadaşlarımız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Son olarak kongrenin düzenlenmesinde görev alan tüm organizasyon komitesi hocalarımıza ve oturum başkanı hocalarımıza yine öğrenci arkadaşlarımız adına teşekkür ediyoruz.