MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ve ERZURUM MİLLET VEKİLİ SAYIN PROF. DR. KAMİL AYDIN FAKÜLTEMİZİ ZİYARET ETTİ

Erzurum Milletvekili Sayın Prof. Dr. Kâmil AYDIN Fakültemizi ziyaret etti. Fakültemiz Dekanı sayın Prof. Dr. Yavuz Selim SAĞLAM fakültemizde yapılan eğitim öğretim, araştırma ve toplumsal katkı faaliyetleri hakkında sayın Aydın’a bilgi verdi. Ayrıca yakın zamanda yürürlüğe giren “Sağlık Çalışanlarının Özlük Haklarının İyileştirme Uygulamasından” veteriner hekimlerinde faydalanmasını ve tıp fakülteleri ile diş hekimliği fakülteleri son sınıf intörn öğrencilerine asgari ücret üzerinden ödenecek maaş uygulamasına veteriner fakültesi öğrencilerinin de dahil edilmesini istedi. Sayın Prof. Dr. Kâmil AYDIN bu konularda gerekli desteği vereceğini ve yardımcı olacağını belirtti.