YAZ OKULU

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı yaz okulu başvurularında öğrencilerimizin dikkat etmesi gereken hususlar aşağıda verilmiştir.

1. Öğrenciler yaz okulu başvuru dilekçelerini 06.07.2023 tarihi mesai bitimine kadar Fakülte Dekanlığına teslim etmelidirler ve bu tarihten sonra verilen dilekçeler kabul edilmeyecektir.
2. Yaz okulunda alınmak istenilen ders/derslerin ders içerikleri dilekçe ekinde yer almalıdır.
3. Öğrenciler dilekçelerinde belirtmedikleri ve Fakülte Yönetim Kurulu tarafından onaylanmayan ders/dersleri yaz okulunda alamazlar, aksi durumda alınan dersin notu sisteme işlenmez.
4. Yaz Okulunda öğrenciler toplamda en fazla 13 kredi/20 AKTS’lik ders alabilir.
5. Atatürk Üniversitesi Yaz Okulu Yönetmeliği ve başvuru dilekçesi ekte yer almaktadır.