Bilgisayar Mühendisliği

Turkcell Gençlere Yatırım Geleceğe Yazılım Programı Hk

Türkiye’nin teknolojik yetkinliklerdeki çeşitliliğini ve nitelikli yazılımcı iş gücü artırmak amacıyla hayata geçirdiğimiz, bu yıl üçüncüsü gerçekleştireceğimiz, “Gençlere Yatırım, Geleceği Yazılım” programı ile gençlerin hayatına dokunmak ve kariyer yolculuklarında onlarla beraber olmak istiyoruz.

“Gençlere Yatırım, Geleceğe Yazılım” programıyla gençlerin yazılım dünyasına hazırlanması, kodlama alanında yüksek yetkinliklere sahip olması ve bu alanda kariyer fırsatları yakalamasını hedefleniyoruz. 5 farklı teknoloji odağında gerçekleşen ve birebir mentorluk desteği içeren programız boyunca 300 katılımcımızdan başarılı olanlar Turkcell Grup Şirketlerinde istihdam fırsatları elde etme şansı yakalayacaktır.

Programımız; lisans 3. ve 4. sınıf öğrencilerine, yüksek lisans öğrencilerine, doktora öğrencilerine ve yeni mezun olmuş öğrencilerimize hitap etmektedir. Öğrenmeye açık olan, kendini teknoloji alanında geliştirmeye istekli olan ve kariyerine en yeni teknolojiler ile Turkcell grup şirketlerinde yön vermek isteyen tüm öğrencilerimize programımız açıktır.

Katılım linki aşağıdadır.

http://turkcell.webex.com/meet/sanal-sinif40