Psikoloji

İlk Mezuniyet Törenimiz!

Psikoloji bölümü olarak ilk mezunlarımızı vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. 

Bölümümüzün ilk mezuniyet töreni taze psikolog öğrencilerimiz, aileleri ve bölüm hocalarımızın katılımıyla bugün coşkuyla gerçekleştirildi. 

Tören Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının anılması, İstiklal Marşının okunması ve açılış konuşmalarıyla başladı. Ardından bölümümüzde başarı sıralaması olarak ilk üçe giren öğrencilerimizin konuşmaları dinlendi ve plaketleri takdim edildi. Sonrasında TÜBİTAK 2209-A kapsamında projeleri kabul edilen öğrencilerimizin teşekkür belgeleri takdim edildi. Taze psikolog öğrencilerimizin temsili diplomaları bölümümüz öğretim üyeleri tarafından takdim edildi. Ardından da psikologlar yemini edilerek kep atma ritüeli ile töreni noktalandı. 

Bir kez daha taze psikolog öğrencilerimizi, onları yetiştiren aileleri ve üzerinde emekleri olan tüm hocalarımızı tebrik eder; öğrencilerimizin meslek hayatında başarılı olmalarını ve meslek etiğine uygun hareket etmelerini dileriz. Bir sonraki yılda yapılacak mezuniyet törenini ise meslek yasası olan psikologlar olarak kutlamayı temenni ederiz.