Sosyoloji

Bölümümüz Tarafından “Atatürk Üniversitesi’nde Eğitim ve Kariyer Olanakları” Başlıklı Panel Düzenlendi

Toplumsal Duyarlılık Projeleri Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından desteklenen, Arş. Gör. Abdurrahim ŞAHİN danışmanlığında Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Kulübü öğrencileri tarafından yürütülen “Atatürk Üniversitesi Öğrencilerinin Kariyer Motivasyonlarının ve Farkındalıklarının Geliştirilmesi” başlıklı toplumsal duyarlılık projesi kapsamında, 17.10.2022 tarihinde Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda “Atatürk Üniversitesi’nde Eğitim ve Kariyer Olanakları” başlıklı panel düzenlendi. Yaklaşık 300 öğrencinin katılım sağladığı panelin moderatörlüğünü Sosyoloji Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nuray KARACA üstlenirken, Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Taşkın ÖZTAŞ, Lisansüstü Eğitim Koordinatörlüğü Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Elif ÇADIRCI, Öğrenci Dekanlığı Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Meral OLTULU, YLSY Burs Programı Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Erol ÜZAN ve ATAKARMER Müdür Yardımcısı Dr. Sezin KARABULUT ÇAKIR panelist olarak konuşmalarını gerçekleştirdiler. Panel çerçevesinde; kariyer planlama süreçleri, lisansüstü eğitim süreçleri, sınav süreçleri, ERASMUS, FARABİ, MEVLANA, ORHUN vb. öğrenci değişim programları ve YLSY burs programı hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu. Etkinlik, soru-cevap bölümü ve teşekkür belgelerinin takdimi ile sona erdi.