Sosyoloji

TÜBİTAK 2209-A Destek Programı Kapsamında Bölümümüzden Üç Öğrenci Projesi Kabul Aldı

TÜBİTAK tarafından 2209-A Programı 2023/1. dönemde desteklenecek öğrenci projeleri kapsamında; yürütücülüğünü 2. sınıf öğrencimiz Hüda Nur KAYA’nın ve danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi Sait GÜLSOY’un üstlendiği “Deprem Bölgesi Lise Öğrencilerinin Deprem Sonrasında İletişim Teknolojilerini Bilinçli Kullanımının Geliştirilmesi: İstanbul Örneği” başlıklı proje, yürütücülüğünü 4. sınıf öğrencimiz Esra KUNDAKÇI’nın ve danışmanlığını Dr. Öğr. Görevlisi Emin GÖKALP’in üstlendiği “Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Güçlenmesi Bağlamında Kadın Girişimciliği ve İşletme Sahipliği: Erzurum Örneği” başlıklı proje, yürütücülüğünü 3. sınıf öğrencimiz Çağatay EREMREM’in ve danışmanlığını Arş. Gör. Abdurrahim ŞAHİN’in üstlendiği “Sosyal Medyada Yer Alan Motivasyon Videolarının Üniversite Öğrencilerinin Girişimcilik Algısı İle İlişkisinin İncelenmesi” başlıklı proje desteklenmeye hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi ve hocalarımızı tebrik ederiz.