Turizm Fakültesi

Araştırma Üniversitesi Kriterlerinin Değerlendirme Toplantıları Başladı.

Kültürel ve bilimsel geleneği, donanımlı altyapısı, bünyesinde barındırdığı fakülteler, araştırma merkezleri, enstitüler, meslek yüksekokulları ve alanında uzman binlerce akademisyeni ile dev bir bilim merkezi olan Atatürk Üniversitesinin Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından Araştırma Üniversitesi olarak seçilmesinin ardından çalışmalara hız veren Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı, bilgilendirme toplantılarının ilkini gerçekleştirdiği araştırma merkezlerinin ardından fakülte, yüksekokul ve enstitü yöneticileriyle de Araştırma Üniversitesi Kriterlerinin Son Durum Değerlendirme Toplantılarını gerçekleştirmeye başladı.

Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı başkanlığında, Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi (BAP) toplantı salonunda düzenlenen programın ilk toplantısına, rektör yardımcıları ile Fakültemiz dekan ve yardımcıları katılımlarıyla sunum gerçekleştirildi.